Deltagerne

is honored in as being a mobile-firstly programmatic ad program tapjoy vs admob which networks on earth do you go with

- læs nogle af deltagernes kommentarer

Simon

Ida

I løbet af de to uger jeg har gået på WinWinHusets iværksætterforløb har jeg lært meget om at arbejde i WordPress og lave hjemmeside. Jeg har fået skabt overblik over hvad jeg gerne vil ud med og massere af ideer til hvordan det kan lade sig gøre. For første gang i lang tid, kan jeg ikke vente med at komme i skole, for den energi som vi i fællesskab skaber her, udspringer af at vi hver især har nogle projekter vi brænder for. Stemningen i elevgruppen og villigheden til at støtte, hjælpe og sammenarbejde med hinanden har jeg sjældent oplevet andre steder. Jeg er meget taknemmelig for WinWinHuset og tror dette forløb åbner usete muligheder for alle de deltagere som er og kommer her.

Simon

Janus

Jeg er 20 år og for nuværende bosat i Svendborg. Jeg arbejder på at starte et pladeselskab, på hvilket jeg ønsker at udgive det rapalbum, der er mit primære projekt. Derudover booker jeg spillejobs, freestyleshows og lignende, til dels for at sprede kendskabet om mit “produkt” (mig og min musik), til dels for at tjene penge til at finansiere instrumenter, indspilningsudstyr, lokaler at øve og optage i, togrejser rundt til diverse musikstudier et cetera. Det er alt, jeg brænder for, så det har bare fucking at lykkes!

Simon

Liv

Jeg er 25 og bor i Svendborg. Jeg har stor interesse i at arbejde med forskellige visuelle udtryksformer; Tegninger, malerier, fotografier og forskellige digitale bearbejdninger af samme.
Det fundamentale i min idé består af at producere prints, plakater og postkort af mine værker og lave en hjemmeside med henblik på fremvisning og evt. onlinesalg.
Jeg vil også gerne udstille forskellige steder og ser også hjemmesiden som en slags portfolio for det jeg laver.
Min indstilling er meget at se hvad jeg kan drive det til, ét skridt af gangen og først og først og fremmest ser jeg WinWinHuset som en fremragende mulighed for at overføre en del af mine idéer fra tanke til virkelighed.

Oliver

Martin

Martin er 24 år og vil gerne starte sit eget knallertværksted. Han startede også i mandags.
Han ser muligheder i WinWinHuset og det har allerede givet ham gå-på-mod til at prøve at starte sit eget. På WWH har han al den hjælp han har brug for.

Oliver

Henrik

Jeg hedder Henrik og er 30 år.
Jeg er startet på WinWinHuset for at udvikle og arbejde med min ide om at starte egen virksomhed.

Den virksomhed jeg kunne tænke mig at lave, er et mobilt bådværksted, der kører rundt og laver lystbåde, der hvor de er i stykker.

Udover det leger jeg med tanken om at kunne sejle ud og bugsere lystbåde der er grundstødt eller har motor haveri.

Oliver

Jan

Her er hvad Jan skriver om WinWinHuset.

Jeg hedder Jan og har taget grundforløbet som elektriker. Da jeg fik chancen for at starte i et iværksætterforløb ved WinWinHuset greb jeg den straks, og det har jeg ikke et øjeblik fortrudt.
Vi er i WinWinHuset gode til at samarbejde, det er med til at vi får brugt vore forskellige styrker og lærer meget af hinanden. Det bliver understøttet af et trygt kreativt miljø med kompetente involverede lærere.
Jeg har klart fået mere selvtillid og tro på egne evner. Det har åbnet mine øjne for nye muligheder, og jeg er sikker på det også er medvirkende til, at jeg har fået kontakt til flere lærepladser, selvom det endnu ikke har givet en læreplads.
Jeg har arbejdet en del med ledelse og selvledelse, blandt andet inden for projektstyring. Det er nogle kompetencer jeg også kan bruge, selvom jeg ikke selv starter virksomhed.
Men det vigtigste er måske at jeg har rykket mig på det udenomsfaglige, og skærpet mange kompetencer, som jeg kan bruge både privat og professionelt.

Oliver

Oliver

Jeg er en ung iværksætter på 19år. født, opvokset og bosat på Langeland.
Jeg har igennem hele mit liv gået med en masse idéer men har ikke haft mulighed for at komme ud med dem , før nu.
Min store passion er musik og har dyrket det størstedelen af mit liv . Derfra udspiller min idé sig om en portal hvor:
Musikere der søger bands, eller bands der søger musiker, vil finde sammen.
Her er mulighed for at finde et band til fest eller lignende event
Bands og musikere kan promovere deres musik
Der sælges og købes instrumenter, gear osv…
Kontakt:
Email: oliver@musikerportalen.dk
Hjemmeside: www.musikerportalen.dk

Christian

Christian

Alt kan lade sig gøre, det er kun et spørgsmål om tid. Winwinhuset er for mig en kæmpe mulighed for at komme videre med mine idéer og få dem omsat til virkelighed. Her er kompetente rådgivere, der hjælper mig videre.
Jeg glæder mig hver dag til at komme i skole, eller rettere sagt møde på kontoret og komme videre med mine idéer.
Den gejst det skaber at alle arbejder med iværksætteri, gør at alle byder ind med det de kan hjælpe hinanden med, og vi kan få vendt og drejet forretningsidéerne så de hurtigt tager form til noget der kan bruges i virkeligheden.
Så ”Hvad kan jeg gøre for dig?”
Vh Christian Kjærgaard

Oliver

Nanna

Nanna sætter kunsten i værk på WinWinHuset.

Virksomhed; Galleri Fabrikken – artspace.
Iværksætter; Nanna

Nanna er en af deltagerne på WinWinHusets iværksætterforløb.
Da hun begyndte her efter sommerferien havde hun en spæd idé om, at det kunne være fedt at starte et galleri.

L; Hvordan går det med dit projekt?
N; Det går pissegodt! det er 2 måneder siden jeg begyndte på det og tingene har rykket meget hurtigt. Det er sindssygt at tænke på at WinWin har givet mig den mulighed på 10 uger. Der er en hel masse sidegevinster – flere og anderledes muligheder end jeg havde forestillet mig, da jeg gik igang. Jeg står lige nu og skal finde ud af hvilken slags lokale, jeg gerne vil sige ja til.
Jeg er helt forvirret i øjeblikket, fordi det er gået så hurtigt.
Jeg er vild med at arbejde med processen, men nu er det ved at blive virkelighed og det skræmmer mig lidt. Jeg tænker over hvordan det vil være, når jeg ikke længere er en del af WinWin og står med projektet selv.

L; Hvad med de samarbejdspartnere du har fået her på WinWin?
N; Vi vil selvfølgelig stadig lave projekter sammen, men det er jo kun mig der er galleristen, hvis man kan bruge sådan et ord uden at lyde for fin.

L; Fortæl mig lidt mere om din virksomhed;
N; Galleri Fabrikken Artspace er et galleri hvor superinteressante og dygtige kunstnere kan udstille og få solgt deres kunst til folk, der ikke troede de havde råd til fed kunst.
Det er et galleri, der vil udfordre branchen en lille smule og ikke rette sig efter hvordan man bør gøre, men istedet finde sin egen logiske måde at gøre tingene på.
Det vil være et afslappet miljø, hvor man godt kan komme ind og sætte sig i sofaen og få en kop kaffe midt i kunsten, selvom man ikke har tænkt sig at købe noget.
Det er et sted der tør tage udfordringer op, gøre noget utraditionelt, noget de andre gallerier ikke gør. Både for at gøre noget for markedet i Svendborg, men også for at tilfredsstille mit eget behov for at der skal ske noget nyt.

L; Hvordan forestiller du dig at Galleri Fabrikken vil blande sig i Svendborgs kulturliv?
N; Jeg kunne godt tænke mig at det omfavner alle typer mennesker og provokerer en lille smule. Jeg tror nemlig Svendborg trænger til at opleve noget nyt og andet – og få mulighed for at opdage at der findes mange kunstnere derude, som bare ikke har fået rampelys endnu. Det tror jeg byen vil have godt af. Det er fint der allerede er mange gallerier i Svendborg, men jeg tænker det vil være godt, at der også er noget for dem der ikke er fyldt 50 endnu. Selvom de selvfølgelig også er meget velkomne.

WinWin redaktionen v. Line Elvien

Simon

Simon

Winwinhuset har givet mig mulighed for at arbejde på fuld tid med mig selv og min virksomhed.
Da jeg startede havde jeg ingen forventninger, men nu , et stykke inde i forløbet , føler jeg mig klædt på og parat til at realisere min drøm. Jeg får den nødvendige rådgivning , og stemningen i klassen og hos de ildsjæle der underviser os, inspirerer mig til at udvikle mig endnu mere.

Kim

Kim

Jeg har igennem flere år gået med en masse tanker, omkring produkter og
idéer.
Har været med i opstart af nogle projekter, nogle gik godt andre ikke. Men
det giver alt sammen erfaring.

Der hvor WinWinhuset er godt for mig er, at jeg kan beskæftige mig med
mine projekter på fuld tid, og på samme tid få undervisning, indenfor
virksomheds-drift, iværksætteri, og en god sparring med andre elever, og
undervisere.
I de flotte lyse lokaler vi er i, er der nogle inspirerende mennesker,
og en god sjov tone. Dette gør at hverdagen er langt nemmere at komme
igennem, men desværre går tiden ofte for hurtigt, da vi har det sjovt
når vi arbejder arbejder.

Udover udvikling indenfor virksomhed, modnes vi også til at drifte
virksomhed, til at tage springet, hoppe ud i det, bare gøre noget.
Danmark er i underskud når det kommer til iværksættere, og folk tør ikke
rigtig. Derfor er Winwinhuset rigtig godt, da det kan udvikle os mentalt
til rent faktisk at turde.

Simon

Jan

Jeg er startet i WinWinHuset, fordi jeg vil være bedre til at realisere mine ideer. Her møder jeg et kreativt miljø med fokus på at nå fra ide til handling.

Ditte

Ditte

Jeg har valgt, at deltage på iværksætterforløbet i WinWinhuset, da jeg er ved at bygge en smykkevirksomhed op.
Jeg er igang, men tænkte at WinWin-huset var en god mulighed for at få styr på tvivlsspørgsmål og til sparring samt nye vinkler på min idé.
Selv om vi sidder med forskellige projekter giver det meget, at snakke med andre, der har planer om opstart af egen virksomhed. Underviserne er gode til at komme med relevante input og feedback.

Christian

Line

Jeg er her på WinWinHuset, fordi jeg har et ønske om at starte egen virksomhed.
Jeg har erfaring som projektleder, konceptudvikler, underviser, terapeut og kunstnerisk performance. Desuden holder jeg af rollen som “praktiske gris” – så min målsætning er med WinWinHusets værktøjer at få has på forretningsudviklingskonceptet, og samtidig glædes over det daglige fælles virke i at drive WinWinHuset.

Christine

Christine

Jeg er næsten fuldstændig clueless, når det kommer til hvad jeg vil. Jeg har ideer, så jeg er ikke helt på afveje.
Jeg ved, hvad jeg brænder for og hvad der er vigtig for mig lige nu og her. Godt nok kan jeg hverken forudse fremtiden eller fremtvinge den. Den er upåvirkelig. Så hvorfor lade sig ”stresse”. På nuværende tidspunkt aner jeg ikke, om jeg nogensinde bliver selvstændig og om det er det jeg vil.
Men det er lige præcis derfor jeg er her nu, for at lære så meget jeg kan om opstart af virksomhed, hvad det indebærer og hvad det kan give mig. Måske bliver iværksætterforløbet hos WinWinHuset en øjenåbner for mig på den ene eller anden måde.

Michael

Michael

Jeg startede på WinWinHuset fordi jeg synes det var en stor mulighed for at se om, det der med at drive sin egen virksomhed, om det var noget for mig og også for at se om det var muligt. Men jeg synes det er et rigtig godt sted at være, her er en masse skønne mennesker og vi er rigtig gode til at hjælpe hinanden hvis der er en der har et problem, med et eller andet. Noget af det jeg har lært er at det ikke bare lige at starte en virksomhed op, der er rigtig mange ting man skal tænke på og man skal tænke over om det altid kan betale sig at lave det selv eller man skal få nogen andre til at lave det. En af de som vi også har arbejde med er væksthjulet som handler om alle de ting man skal tage højde for når man starter virksomhed op.

Charlie

Charlie

Jeg var virkelig kritisk før jeg startede på dette forløb. Men min frygt for kedelig tavle undervisning med tørre tal blev ikke indfriet. Den blev erstattet af professionel rådgivning og individuel projekt udvikling.
Det har hjulpet mig med, at mine til tider flyvske ideer blev overskuelige og håndgribelige. Med den forretnings-plan jeg har udviklet er det muligt og sandsynlig at opnå en ekstra økonomisk indkomst, som vil kunne fortsætte sideløbende med min uddannelse. Denne udvikling har uden tvivl givet mig blod på tanden til at fortsætte med mine projekter.

Bejnamin

Benjamin

Inden at jeg blev tilmeldt til WinWinhuset vidste jeg ikke helt hvad der ventede.
Nu efter jeg har været her i et stykke tid, er jeg blevet klogere på hvordan jeg finder ind til kernen af mit eget produkt og hvordan man kommer til at drive sin egen virksomhed.

Det er super fedt at man skal lave sit eget, så det ikke kommer til at minde alt for meget om skolen med en tavle hvor man sidder stille og lytte .

Henrik

Henrik

Jeg har gang i meget, som på sin kringlede måde alligevel hænger sammen.
Er uddannet Skibstømrer i 1999 og har siden da
delvist levet af (men mest med) musik som min drivkraft. Jeg har måttet indse at jeg næppe bliver nogen “Big Star” og tjener styrtende med “DOLLAR” på det. Lysten til det game er der heller ikke . Men en kombination af mine to fag , har jeg nu fået en rigtig god chance for få søsat her i WinWinHuset. Så det er med at gribe rigtig godt fast.
Min trebenede fremtidige virksomhed vil komme til at bestå af Instrumentudvikling , Undervisning med mine egne og traditionelle instrumenter og koncerter som også kan tilbydes i forbindelse med workshops .
At få tæmmet dette “trehovedet monster” , får jeg gode værktøjer og godt modspil til , her i “The Winder House”
Med venlig hilsen Henrik

IgelsoeSign/lakech
email: kolosalfri@hotmail.com
mobnr: 26198006

Simon

Camilla

Jeg er på Winwinhuset for at sætte gang i min virksomhed. Her har jeg mulighed for at få svar eller få hjælp til at finde svar på alle de spørgsmål, der er i forbindelse med min opstart.
Kurset er sat super godt sammen af underviserer med forskellig baggrund. Read above ssn dob https://prvtzone.ws/forums/enroll-accounts-ssn-dob-paypal-etc.70/ and after this. Vi får under forløbet også besøg af udefrakommende erhvervsfolk/iværksættere, som kan guide os igennem iværksætter junglen, blandt andre en bankmand. For ham kan vi eventuelt fremlægge idé, opstartsbudget m.m., og han kan så guide os, så vi er godt forberedte, når vi står overfor vores egen bank. I det hele taget har vi god mulighed for at øve os i de ting, vi kommer til at opleve, når opstarten går rigtigt i gang.
Det er rart at sidde og arbejde et sted, hvor der er andre, som også brænder for iværksætteri. Her er en positiv stemning og det oser af seriøsitet, fordi vi hver især arbejder med vores eget kerneemne.
Det udelukker ikke fælles undervisning, og vi er i høj grad med til at præge undervisningen hen i den retning, der hjælper os mest mulig til at komme videre i processen.
Ved at deltage på dette kursus har jeg samtidig en masse forskellige sparringspartnere, som jeg kan vende idéer og problemstillinger med, og det hjælper også rigtig meget i udviklingen. Vi hjælper hinanden med at idégenerere, hvis én går i stå eller mangler et navn eller lignende.
Et rigtig godt kursus, hvis man er interesseret i at blive sin egen chef.

Simon

Nikolai

Jeg har en drøm om en Gamers Paradise i form af en butik, hvor man udover at købe spil også kan komme i en form for medlemskab, hvor der afholdes turneringer i forskellige spil, “in-store” og/eller bare kommer og hygger med kammeraterne, i stedet for bare at sidde hjemme altid.

Undervisere

Keld

Han er underviser, iværksætter og tidligere virksomhedsejer gennem ca. 15 år. Han er bl.a. uddannet inden for IT, EL og pædagogik. Han trækker i trådene og kommer med positive provokeringer, der gør at vi ser tingene fra en anden/ny vinkel. Keld er bl.a. certificeret virksomhedskonsulent i Væksthjulet®.

Allan

Han er nørden, han er underviser i IT på Kursuscenteret. Han har baggrund indenfor hjemmeside optimering og SEO, og han er uddannet lærer. Han er den lille humoristiske gut med et smil på læben og til tider en lille bemærkning til ribbenene. Allan er bl.a. certificeret virksomhedskonsulent i Væksthjulet®.

Dorthe

Hun er bl.a. uddannet indenfor økonomi og organisation. Hun er uddannelseskonsulent på Kursuscenteret. Hjælper med forståelse af økonomiske forhold, selskabs form, positiv kritik, og stiller de rigtige spørgsmål når vi kan være gået lidt i stå. Dorthe er bl.a. certificeret virksomhedskonsulent i Væksthjulet®.

Michael

Han er ligeledes certificeret virksomhedskonsulent i Væksthjulet®. Han er uddannet inden for malerfaget, hvor han er underviser og bl.a. er aktiv i sammenhæng med EUD Skills m.m. Michael er manden, der kender til regler og love i mange forskellige sammenhænge.

Lukket for kommentarer